Corina Martin: “Vindem de zor vacanțe în România, peste tot, în perioada aceasta și pentru cele următoare. Iar extern, Dubai și Istanbul sunt pe primele locuri”

0
242
Corina Martin, FOTO Alexandra VASILE

Corina Martin, proprietarul agenţiei de turism Mistral Tours, președinte de onoare la Asociației Patronală RESTO și consul onorific al Republicii Kazakhstan la Constanța, a vândut primele vacanțe pentru luna august 2022, accentuând faptul că un hotel din stațiunea Mamaia Nord este în topul preferințelor turiștilor.

“Românii cumpără deja vacanțe pentru Litoral România 2022, cu 40% discount. Am vândut primele vacanțe pentru August 2022, iar grupul de Hoteluri Phoenicia Holiday Resort este în top. Între 40 și 60% sunt reduceri acum! În rest, vindem de zor vacanțe în România, peste tot, în perioada aceasta și pentru cele următoare. Iar extern, Dubai și Istanbul sunt pe primele locuri, dar deja vindem și Antalya vara 2022, au ieșit tarifele cu reduceri și bilete de avion, desigur, unde nici nu vă gândiți. Românii călătoresc!”, susține Corina Martin.

Multi constănțeni cumpără abonamente la SPA-urile de pe litoral. “SPA-ul Aqvatonic de la Complex “Steaua de Mare”, Eforie Nord și Iaki SPA din Mamaia sunt în topul prerefrințelor. Noi le plătim clienților noștri din Tichetele lor de vacanță, aduse la noi acum o lună sau 4 luni sau 2 ani“, a declarat Corina Martin.

Carnavalul Tomiris, Ediția a VII-a are deja primii 50 participanți înscriși. “Microbuzul e deja plin și înscrierile continuă! Pregătim din nou Conferința de aviație anuală, pentru Aeroporturile din România și cea de februarie de acest an revine la Poiana Brașov. Ne vedem acolo, din 2 februarie! Pregătim și o excursie de Grup cu un super program la Istanbul, pentru 25 martie“, a precizat Corina Martin.

În altă ordine de idei, declarațiile Corinei Martin, după întâlnirea din 8 ianuarie cu ministrul Antreprenoriatului și turismului, Daniel Constantin Cadariu, le găsiți aici:

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.