Cât costă o plimbare cu yachturile din Portul Tomis și ce puteți face la bordul lor

0
3389

Marea Neagră este spectaculoasă din mai multe puncte de vedere. Iar dacă doriți o experiență deosebită la mare, încercați o plimbare cu velierul la Constanța sau la Limanu. La Constanța veți avea ocazia să vedeți Cazinoul din larg și să admirați plajele din Constanța și Mamaia de pe velier. Dacă aveți noroc, poate veți vedea și delfini în salturile lor prin Marea Neagră.

Cu prețuri începând de la 150 lei de persoană puteţi să staţi pe punte şi să vă bronzaţi, să faceţi o baie în mare în larg, ori pur şi simplu să staţi şi să vorbiţi cu colegii de călătorie, să descoperiţi din tainele navigaţiei cu vele. O plimbare cu yachtul ori cu velierul nu este chiar atât de scumpă.

Puteți să mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-vă unui grup deja format sau puteți să strângeți câțiva prieteni (maxim 8) și sa închiriați întregul yacht. Costul poate fi și de doar 140 de lei de persoana pentru un grup de 8 persoane. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru o petrecere de burlaci sau burlăcițe.

Evident că există și yachturi foarte luxoase şi impunătoare prin dotări şi dimensiuni, dar există – în aceeaşi măsură și yachturi nu atât de pretenţioase, dedicate iubitorilor navigatiei cu vele, care au dotări moderne şi toate cele necesare la bord pentru navigaţia în siguranţă a 8-10 persoane. O plimbare de 3 ore plecând din Portul Tomis, mergând spre Cazino şi apoi pe lângă țărm, pâna în zona Staţiunii Mamaia şi înapoi costa 150 de lei de persoană.

La un alt agent economic din Portul Constanța prețul este și mai mic. O ieşire de trei ore cu velierul costă 100 de lei, iar o zi şi o noapte cu cazare la bord ajunge la 2.500 de lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.