Cât se mai oferă pentru promovarea probei practice de șofat? 100 de euro

0
530
Foto cu rol ilustrativ

Un candidat la examentul pentru obținerea permisului de conducere a oferit unui polițist 100 de euro ca să promoveze proba practică. Aceasta a fost prins în flagrant.

Joi, 15 iulie a.c., un agent de poliție din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov a apelat, în jurul orei 09.30, Linia Call Center anticorupție 0800.806.806 a Direcției Generale Anticorupție și a sesizat faptul că un candidat la examenul pentru obținerea permisului de conducere i-a oferit o sumă de bani drept mită pentru a-l promova la proba practică.

Apelul a fost direcționat imediat către Serviciul Județean Anticorupție Brașov, care a sesizat unitatea de parchet competentă, fiind organizată echipa operativă de prindere în flagrant.

La scurt timp, candidatul a fost surprins în timp ce încerca să îl mituiască pe polițistul examinator cu ehivalentul în lei a sumei de 100 de euro.

În cauză, procurorul a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu făptuitorul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.