Câțiva angajați ai postului de televiziune PRO Tv, infectați cu coronavirus

0
1054
Sursa foto: digi24.ro

Din nefericire, mai mulți angjați ai postului de televiziune PRO TV au fost depistat pozitiv cu coronavirus, conform unui articol publicat de Capital.ro, în cursul zilei de vineri, 10 iulie a.c., în care era menționat doar un angajat ca fiind infectat cu virusul Sars Cov 2.

Ulterior, informația a fost confirmată chiar de către postul PRO Tv care a trimis către Capital.ro un comunicat:

PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate.

#NeFacemBine

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.