VIDEO. Vedetele prezente la un eveniment pe litoral NU respectă normele impuse de autorități, printre acestea se numără Adina Buzatu și Delia

0
3076
sursa foto: captură Youtube/ Vlog Adina Buzatu

Cel mai luxos hotel din sudul litoralului și-a avut petrecea de lansare la sfârșitul lunii iunie, urmând ca la data de 1 iulie să aibă loc inaugurarea. Vorbim despre Resortul de lux, Novum by the Sea (detalii AICI) din stațiunea Olimp.

La petrecere au participat mai multe vedete, persoane publice dar și influenceri populari în rândul tinerilor.

Totul frumos, de fițe, o echipă a televiziunii PRO Tv a fost prezentă filmând evenimentul cu pricina, doar că, înghesuiala mare și entuziasmul vis  a vis de marele eveniment i-a făcut pe invitați să uite că normele aplicate pe perioada stării de alertă trebuie respectate, și anume: distanțarea socială, măști sau limitarea numărului de persoane în spații închise.

Aceste momente au fost captate într-un filmuleț postat de creatoarea de modă Adina Buzatu. Filmulețul este denumit de aceasta ”Distracție la mare, însă a omis, poate fără intenție faptul că aceasta va fi vizualizat de multe persoane, iar aici se vede dovada clară că sunt mai mult de 50 de participanți la petrecere, care nu poartă măști și nici nu păstrează distanța în timpul socializării, deși se află într-un spațiu acoperit.

Înainte de momentele din cadrul petrecerii cu pricina, aceasta filmează drumul până pe litoral, momentul în care se aranjează pentru petrecere.

Interesant, momentul în care Delia susține un concert în aer liber, pentru că și ea este prezentă, Adinei Buzatu i se ia un interviu de către echipa de la Protv, cameramanul nu poartă mască, iar acest detaliu este filmat pentru vlogul creatoarei de modă.

Îngrijorător este faptul că, în cursul zilei de vineri, 10 iulie a.c., postul de televiziune PRO Tv a anunțat faptul că mai mulți angajați au fost testați pozitiv cu coronavirus. Această informație a fost divulgată de către ziarul Capital și Editura Evenimentul, cărora Pro Tv le-a trimis o notificare:

„Să vă abțineți de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținuțe, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a  salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”.

Prin urmare, există vreun risc? Vedetele și persoanele publice prezente la eveniment nu au respectat regulile impuse de autorități, în vederea prevenirii răspândirii virusului Sars Cov2, iar o echipă de televiziune a fost prezentă acolo, ulterior confirmându-se faptul că, angajați ai postului de televiziune au fost infectați cu noul coronavirus.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.