Un dezvoltator imobiliar deschide de la 1 iulie un resort de lux în stațiunea Olimp

0
3755

Sudul litoralului românesc se va îmbogăți considerabil, investitorii preferând să demareze proiecte de mare anvergură în această zonă, iar în câțiva ani turiștii vor prefera să își petreacă vacanțele în stațiunile din sud.

În stațiunea Olimp, spre exemplu, în luna iulie a acestui an compania Invest Group a finalizat dezvoltarea Novum by the Sea din Olimp, resort conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală celor ce preferă acest loc, în care au fost investiţi 15 milioane de euro.

Resortul de 4 stele se va deschide începând din luna iulie, de pe data de 1 în staţiunea turistică Olimp. Investiția pune la dispozitie 160 de apartamente complet utilate.

Dezvoltatorul imobiliar Invest Group, cu sediul în Mehedinți, este deţinut de o familie de investitori români, administrator fiind Nicolae Vladu, iar noul proiect, numit ”Novum by the Sea”, a fost realizat în urma unei investiţii de 15 milioane de euro: ”Preţurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun şi prânz”, susţin reprezentanţii companiei.

În cadrul resortului va deservi restaurantul LETO, a cărui activitate este coordonată de echipa condusă de Liviu Popescu, coproprietar Fratelli Grup și vicepreședinte al Organizației Hora.

Sursa foto: FACEBOOK/ NOVUM BY THE SEA

Citește și:

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.