Ministrul Muncii, despre situația de pe litoral: ”Cred că sunt necesare măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov 2”

0
892
sursa foto: alltur.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru este prezentă pe litoral, iar în cursul zilei de duminică, 12 iulie a..c, aceasta a susținut declarații de presă, în contextul creșterii semnificative a cazurilor de coronavirus, în județul Constanța, pe litoral, mai precis, unde nu se respectă normele impuse de autoritățile centrale, în contextul prevenirii răspândirii virusului Sars Cov 2.

”Cred că este necesar să se ia măsuri suplimentare. Fac apel la responsabilitatea operatorilor economici. Avem nevoi să vedem care este reacția celor din HoReCa, în ceea ce privește acest apel. Aceștia trebuie să fie mai atenți la procesul de rezerva pe terase, de aceea se fac aglomerări. Am văzut personal care nu purta masca, aseară, dar chiar dacă este un disconfort, pentru că aceștia lucrează foarte multe ore, este o regulă ce trebuie respectată. Am mai văzut faptul că mesele nu sunt așezate la distanțarea impusă, doar pentru a se face loc pe ringul de dans”

Aceasta a luat parte la acțiunea de verificare, din cursul serii de sâmbătă, a oamenilor legii, pe litoral.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.