TRAGEDIE pe litoral: Preşedintele Uniunii Studenților din România a murit înecat

0
2271
sursa foto: Antena3

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 11 iulie a.c., în stațiunea Mamaia, în zona Fratelli deoarece un tânăr intrase în mare, la orele dimineții și nu a mai ieșit.

Până să ajungă cadrele medicale la fața locului, tânărul a fost scos de către către cetățeni în stop cardiorespirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul medical ce încadrează ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD C și transportat la UPU inconstient, cu puls.

Este vorba de Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Studenților din România, care a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia. Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal, anunță România TV.

Tragedia s-a petrecut pe o plajă exclusivistă din Mamaia. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni. Martorii spun că el a intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui, scrie stiripesurse.ro

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.