Ce au mai depistat polițiștii rutieriști în trafic, la Constanța

0
189
Foto-arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța au depistat, din nou, mai mulți șoferi ilegaliști.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie  de vehicule.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 06.30, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 5 și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, a identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 01.10, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 5 și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, a identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un moped pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie  de vehicule.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.