Ce se mai construiește prin Mamaia Nord: hotel de șapte etaje cu piscine exterioare

0
1361

Investiții, peste investiții în stațiunea Mamaia și Mamaia Nord și deși este o zonă împânzită de betoane, afacerișții continuă să își dezvolte proiectele în cea mai căutată zonă a litoralului românesc pe perioada sezonului estival.

Astfel, societatea, Litoral Sun Tour SRL, prin Elena Pocora, intenționează să edifice un hotel în Mamaia Nord, de șapte etaje, pe strada D10 numărul 1.

În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire hotel D+P+5-6E RETRAS+7 E RETRAS, piscine exterioare, amenajări terase, parcări, împrejmuire teren și organizare de șantier” amplasat tot pe strada D10 nr. 1.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de31.03.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Totodată, în acea zonă, o altă societate intenționează să construiască un imobil de locuințe colective, fiind vorba despre PG Delta Electron SRL, la care, acționar este Elena Pocora.

 Societatea Litoral Sun Tour SRL a fost înființată în anul 2012, cu sediul pe strada Liliacului din Năvodari, cu unic acționar în persoană Elenei Pocora.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.