ITM a intervenit în cazul bărbatului căzut de la etajul trei al unui bloc din Mamaia Nord

0
1640
Echipajul SMURD a intervenit la solicitare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Saptămâna trecută, în cursul zilei de miercuri, 24 martie, a.c., un bărbat a căzut de pe schela unui bloc din Mamaia Nord, la fața locului intervenind de urgență cadrele medicale. Este vorba despre un accident de muncă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă face cercetări în acest caz, mai ales că bărbatul nu se mai poate prezenta la muncă deoarece și-a fracturat ambele picioare.

Pompierii au fost solicitați să intervină în Mamaia Sat, acolo unde o persoană a căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada M17, în timp ce lucra pe schelă. Este vorba despre Ion.C, în vârstă de 51 de ani. În timpul lucrării de demontare schela, victima s-a dezechilibrat și a căzut, fracturându-și ambele picioare. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SC Roads Infrastructure SRL, firma la care este angajat bărbatul. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constata că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare sau completarea dosarului, după caz.

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.