Fostul finanțator al Săgeții Năvodari își transformă hotelul în bloc și îl supraetajează

0
4276

S.C. Lavdor Perla Mării S.R.L. a obținut un certificat de urbanism pentru schimbarea funcțiunii hotelului pe care îl construiește în Mamaia în locuințe colective.

În august 2019, Primăria Constanța elibera o autorizație de construire pentru S.C. Lavdor Perla Mării S.R.L., care dorea să construiască un imobil cu regim de înălțime P+8E și cu funcțiunea de cazare și alimentație publică. Dar între timp, asociații s-au schimbat, așa că acum firma din Năvodari a obținut un nou certificat de urbanism pentru modificarea acestui proiect în curs de execuție. Clădirea de pe Bulevardul Mamaia nr. 504 va avea destinația de locuințe colective cu spațiu de alimentație publică și parcare la parter, și în plus, va fi supraetajată cu un nivel, în limita coeficientului de utilizare a terenului.

Reamintim că, potrivit Raportului privind impactul asupra mediului, pe terenul dintre Hotelurile Comandor și Orfeu, de 1.314mp, cumpărat în 2001, se ridică un imobil cu 72 de apartamente, din care 16 studiouri, 40 apartamente cu doua camere si 16 apartamente cu trei camere. Majoritatea spațiului verde necesar se va realiza pe acoperiș, 521mp, căci la sol nu este loc decât pentru 136mp: gazon și arbuști de talie mica.

Până în iunie 2019, firma cu obiect principal de activitate „Restaurante“ avea ca asociați pe Ecaterina Gociman şi G&G S.R.L., reprezentată de George Gociman. În acea vară, li s-au alăturat Aura Rafte, Nicu și Stelian Babu şi a lui Stelian Babu, și s-a modificat obiectul de activitate în „Dezvoltare (promovare) imobiliară“. Administratori au devenit Daniel Rafte și Nicu Babu.

În prezent, asociații Lavdor Perla Mării sunt doar Nicu Babu (67%), fostul finanțator al Săgeții Năvodari, și Capital Gate Residence S.R.L. (33%), iar administratori Gabriel Banu și Nicu Babu.

Capital Gate Residence are ca asociați pe Florea Cătălin și Valentin Stanciu, și pe Gabriel Banu.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.