Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre slujba oficiată de IPS Teodosie în noaptea de Revelion

2
2644

Reprezentanții IPJ Constanța aduc precizări cu privire la slujba oficiată de IPS Teodosie la Catedrala Sfinții Apostoli “Petru și Pavel”, în noaptea de Revelion.

Precizăm, că, asemenea celor petrecute în prima zi de Crăciun, când enoriașii s-au aflat în număr destul de mare în interiorul lăcașul de cult, la fel s-a întâmplat și în noaptea dintre ani, oamenii legii aplicând doar avertismente.

Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Astfel, polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare.

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil“, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

2 COMENTARII

  1. Mai esti prost? Cum sanctouni verbale? Pai Spagoveanu aduna bani cu caldarea de la prostime si voi doar verbal? Macar daca ati fi aplicat sanctiuni orale, asa cum ii place colonelului Mache. Dar cand citeam zilnic:”s-au aplicat sanctiuni de 800.000 lei pentru nerespectarea legii in ceea ce priveste pandemia covid19″? Mai IPJ-ule, de ce esti nesimtit? Legea nu este pentru toti? De ce sa se pise pe lege un nenorocit ca Spagoveanu? De ce sa fiti slugi la picioarele nemernicului?

    • Ce treabă ai dumneata? Te-a tras cineva cu forța să participi la slujbă? A fost o revoluție în 89, fiecare are libertatea de a avea o credință, așa că scutește-ne de argumentele astea mucegăite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.