Ce zice IPJ Tulcea despre accidentul de la Mihai Viteazu: 9 pompieri și o ambulanță SMURD de la Babadag au intervenit pe DN 22

0
4199

O mașină s-a răsturnat de Sfântul Ștefan la ieșirea din localitatea Mihai Vitează. Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea susțin că în jurul orei 09:30 au fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22 E(87), la limita cu județul Constanța.


Nouă pompieri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag. În urma evenimentului au rezultat două victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ prezente la fața locului.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriei de la autoturism. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.