„Gala personalităților în cultură”: Primarul Florin Chelaru, viceprimarul Costel Dumitrașcu și city-managerul Liliana Mară au primit diplome de excelență!

0
670

„Gala Personalităților în cultură”, Năvodari, 2021, o poveste scrisă cu și despre oameni frumoși. A fost mai mult decât o gală a culturii, a fost o gală a prieteniei, a credinței, a emoțiilor, a gândurilor bune, a bucuriei.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați onorat cu prezența! Cinste și prețuire pentru cei care au plecat într-o lume mai bună, dar care au lăsat urme frumoase în cultura năvodăreană! Pe toți invitații care nu au reușit să ajungă la eveniment, îi asigurăm de toată prețuirea noastră, iar diplomele, îi așteaptă cuminți în brăduț! Să aveți cu toții sărbători magice alături de toți cei ce vă sunt dragi! Onorati ca am avut alaturi pe toti cei care au facut posibil sa tinem flacara aprinsa a actului cultural, pe tarimuri navodarene. Drept multumire astazi ii vom premia. Anul acesta a fost un an cu incercari triste. Am pierdut oameni de valoare, oamenii de cultura al orasului nostru: profesori Coman Vasile, Crisan Adrian, Suta Dumitru, Zaharia Verginica si ii vom premia cu o diploma de excelenta post mortem. Am tinut un momement de reculegere in semn de adinc respect pentru cei patru plecati in vesnicie“, susțin reprezentanții Casei de Cultură “Pontus Euxin” din Năvodari.

S-au oferit diplome de excelență delegației culturale de la Râmnicu Vâlcea, pentru proiectele derulate între institușii. Diplomă a primit și Zenovia Zamfir, jurnalist, scriitor, purtătoarea de cuvânt a Bibliotecii Antimi Ivireanul din Râmnicu Vâlcea, Marcoianu Tatiana, interpret de muzică populară, Mihai Ghebrea jurnalist, director la Casa de Copii Pinochio din Râmnicu Vâlcea, Ilinca Alexandru artizan popular, ultimul opincar al României din Râmnicu Vâlcea și nu în ultimul rând directorul Bibliotecii Antim Ivireanul – conferențiar universitar director Remus Griorescu.

Nu au fost uitați nici profesorii – învățători, educatori și scriitori activi ai orașului Năvodari la toate evenimentele organizate în cadrul Casei de Cultură și Bibliotecii și au primit diplome de excelență. De asemenea, au primit diplome de excelență pentru susținerea și implicarea în activitățile Casei de Cultură: primarul Florin Chelaru, viceprimarul Aurelian Costel Dumitrașcu, dar și city-managerul Liliana Mară. Titlul de Omul anului 2021 a fost conferit pentru debut poezie distinsei Aura Muca.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.