Percheziții la persoane bănuite de camătă, șantaj, loviri sau alte violențe și contrabandă

0
251
Foto cu rol ilustrativ

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Corabia, au pus în executare 20 de mandat de percheziție domiciliară, în orașul Corabia și municipiul Caracal, la persoane bănuite de  camătă, șantaj, loviri sau alte violențe și contrabandă.

Din cercetări a reieșit că, din 2016 și până în prezent, mai multe persoane ar fi acordat sume de bani, cu dobândă, altor persoane, iar dacă banii nu erau returnați, ar fi folosit violența sau șantajul împotriva acestora.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere. Percheziţiile sunt desfăşurate de Sfântul Ștefan cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Transporturi Olt, polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.