Cei doi muncitori răniți în explozia de la Petromidia au fost operați de medicii germani. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

0
689

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că cele două persoane rănite în explozia de la rafinăria Petromidia, transferate la începutul acestei săptămâni în Germania, au fost operate, starea lor fiind stabilă.

Semne bune cu privire la starea celor doi muncitori răniți în urma ultimei explozii de la rafinăria Petromidia: șeful DSU a anunțat că au fost operați.

Ultimul mail l-am primit de la ataşatul nostru de Interne ieri, ultimul mesaj că au fost operaţi şi că sunt într-o stare stabilă“, a afirmat Arafat, după şedinţa de Guvern, de astăzi, de la Palatul Victoria.

În ceea ce privește implicarea DSU în transferul acestora Raed Arafat a declarat:
Pentru cazul de la Petromidia ne-am implicat pentru că rolul Departamentului prevăzut şi în protocolul nostru discutat cu Ministerul Sănătăţii este să găsim locurile în afară. DSU sprijină eforturile pentru a găsi locuri afară, mai ales că avem şi pârghii prin ataşaţii de Interne ai MAI. Pentru cei de la Petromidia ataşatul nostru din Austria şi ataşatul nostru din Germania au început contactele cu mai multe spitale şi a fost spitalul Offenbach cu cel mai pozitiv răspuns concret”.

Cei doi pacienți răniți grav în urma exploziei de la Petromidia au fost transferați, luni, 5 iulie, la un spital din Germania, cu un avion militar. 

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.