Rareş Bogdan îl contrazice pe şeful PNL pe tema revocării lui Nazare: „Orban ştia de remaniere, a avut loc o discuţie”

0
165
sursa foto: stirileprotv.ro

Prim-vicepreședinte al PNL Rareș Bogdan spune că șeful PNL Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, ştia că va urma remanierea lui Alexandru Nazare.

„Nu ştiu detalii, chestiunile care au dus la această situaţie, dar dacă s-a ajuns aici, ea a fost precedată de mai mulre discuţii între premier şi Alexandru Nazare. Sunt absolut convins că au fost cel puţin 1-2 discuţii lămuritoare”, a declarat Rareş Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, potrivit Antena3.A

Întrebat dacă este corect că nu a fost informat şi un for al PNL, având în vedere că şeful partidului, Ludovic Orban, a spus că el nu ştia despre această remaniere, Bogdan asigură că liderul formaţii ştia ce urmează.

“E o situaţie specială, PNL a depăşit patru ani de la trecutele alegeri interne, acum suntem în plină procedură de alegeri, forul statutar se întâlneşte mult mai greu. Situaţia e una atipică, nu e una normală (…) Ludovic Orban a fost informat, a avut loc o discuţie”, a spus Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL”, a spus Rareș Bogdan.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la scurt timp după apariția informației privind remanierea lui Alexandru Nazare, că nu a fost anunțat despre acest demers.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.