Cei patru indivizi de la Năvodari, care au răpit de pe stradă și bătut un tânăr, trimiși în judecată

0
8979

În luna iulie a.c., mai multe persoane au obligat un tânăr să urce cu forța într-un autoturism, l-au dus pe câmp și l-au bătut cu o bâta. Cei patru agresori au fost trimiși în judecată.

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul în care un tânăr, de 23 de ani, din Năvodari, ar fi fost sechestrat într-un autoturism Opel și bătut pe câmp, în zona fostei uzine de superfosfat și acid sulfuric. Cei patru presupuși agresori, respectiv Florin Picoi, Ciprian Dănuț Marica, Nicolae Dobriță și Ionut Alexandru Dobriță, au fost trimiși în judecată.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța vineri, 1 octombrie a.c., și are ca obiect lipsirea de libertate în mod ilegal. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen.

Reamintim că scandalul a avut loc duminică, 11 iulie a.c., în jurul orei 20.00. Trei persoane care se aflau în parcul din zona Primăriei Orașului Năvodari ar fi urcat, prin constrângere, un tânăr de 23 de ani într-un autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat în zona USAS, unde acesta a fost bătut cu o bâtă şi cu pumnii. Apoi el a fost silit să urce iar în mașină, dar în zona localităţii Lumina autoturismul a fost oprit de un filtru de poliţie, organizat după un apel la 112.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.