Cel puțin până în februarie, deputatul ales Bogdan Bola rămâne directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral

0
653
Bogdan Bola

În urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie a.c., P.N.L.-istul Bogdan Bola a obținut mandatul de deputat pentru care a candidat. Luni va fi învestit noul Parlament, dar până în luna februarie acesta își poate păstra și funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral.

La sfârșitul lunii februarie a.c., Bogdan Bola (P.N.L.) a fost numit în funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, în locul lui Hristu Uzun (P.S.D.), care a trecut pe postul de director tehnic de achiziţii.

Dar Bola a candidat, pe 6 decembrie a.c., pentru un mandat de deputat, pe care l-a și obținut, așa că acum se pune problema cine îi va lua locul la conducerea A.B.A.D.L. Un posibil candidat este Nicușor Buzgaru, care lucrează de mai mult timp în instituție, este de profesie inginer și a fost și este managerul mai multor proiecte implementate de Administrație cu fonduri europene.

Până în luna februarie, însă, Bogdan Bola va rămâne directorul A.B.A.D.L., după cum a declarat, joi, pentru Focus Press. Legea privind Statutul deputaților și al senatorilor (art. 17 – procedura declarării incompatibilității) îi permite să aleagă una dintre cele două poziții în maximum 45 de zile, lucru pe care acesta îl va și face.

„Voi rămâne directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral până în luna februarie. După depunerea jurământului, în 15 zile trebuie să anunț starea de incompatibilitate Biroului Camerei Deputaților, iar din acel moment trebuie să aleg în 30 de zile ce vreau să fac“, a explicat Bogdan Bola.

Valentin ISPAS

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.