Celebrare inedită! Constănțeanca Simona Halep s-a ținut de cuvânt și a făcut o “baie” în râul Vltava după titlul câștigat la Praga

0
660

Simona Halep (2 WTA) a revenit în circuitul feminin cu un triumf şi a celebrat succesul într-un mod inedit, spre deliciul fanilor ei. Constănțeanca făcuse sâmbătă, 15 august a.c., o promisiune, cum că dacă va reuși să câștige primul turneu la care participă după pandemie, se va arunca în cel mai lung râu din Cehia. Conform imaginilor, noua campioană de la Praga s-a ținut de cuvânt și a făcut o “baie” în râul Vltava.  Au însoțit-o oamenii din staff, antrenorul Artemon Apostu Efremov și preparatorul fizic Cosmin Diaconeasa.

Thank you to the Tournament Director and everyone at the Prague Open 2020 for a fun and safe week.I hope you enjoy the celebration as much as I did! 😂💦

Publicată de Simona Halep pe Duminică, 16 august 2020

Simona Halep a ales o zonă mai puțin turistică, de lângă complexul în care s-a și disputat turneul. Complex care aparține de fostul club al lui Nicolae Stanciu, Sparta Praga. Iar Simona nu a stat pe gânduri și s-a aruncat imediat în apele celui mai mare râu din Cehia. Spre deliciul jurnaliștilor prezenți, dar și al milioanelor de fani care au văzut pozele pe rețelele de socializare.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cer şi în aer liber

Halep a fost felicitată pentru curajul de care a dat dovadă, iar fanii au sperat că ea își va păstra curajul. “Titlul nr. 21! Atât de fericită că am putut veni aici, să lupt din greu și să ridic trofeul 🏆 Mulțumim celor de la Prague Open 2020 pentru un turneu special, au muncit din greu pentru a ne face să ne simțim în siguranță și au reușit. Felicitări Elisei pentru o săptămână minunată și mulțumesc pentru lupta grea de astăzi și nu în ultimul rând, îmbrățișare mare echipei mele pentru că este alături de mine mereu“, a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare Facebook. Halep a invins-o în finala de dumină pe Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Pentru victoria de la Praga, Simona Halep a încasat 25.000 de dolari.

Luni trebuie să anunțe dacă va participa la US Open 2020, turneu care se va disputa în perioada 31 august – 13 septembrie. Simona s-a înscris pentru competiția de la New York, dar a recunoscut că ar fi tentată să spună pas în acest an. Din cauza problemelor și restricțiilor legate de pandemia de coronavirus în SUA.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.