Centrele comerciale din Constanța, închise de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

0
5477

Municipiul Constanța se află în carantină de vineri, 20 noiembrie a.c., fiind impuse mai multe măsuri în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, iar printre normele implementate se numără şi închiderea mall-urilor în week-end, fiind permisă funcționarea doar hypermarket-urile, cum ar fi: Cora, Carrefour și Auchan, dar și farmaciile.

Însă, luni, 30 noiembrie a.c., este marcată ca fiind sărbătoare națională, fiind sărbătorit Sfântul Apostol Andrei, dar și marți, 1 decembrie, Ziua Națională a României.

Astfel, luni și marți, centrele comerciale din municipiul Constanța sunt închise, City Park Mall, situat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și Vivo Mall, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, își vor relua activitatea începând de miercuri, 2 decembrie a.c.., funcționând după program normal între orele 10.00- 21.00. Astăzi și mâine, 1 decembrie sunt deschise doar farmaciile, dar și Auchan sau Cora din interiorul centrelor comerciale.

Totodată și Doraly Mall, situat pe Șoseaua Mangaliei este închis astăzi, dar și mâine, programul suferind modificări, fiind vorba de marcarea Zilei de 1 Decembrie.

Mangazinele destinate materialelor de uz caznic și construcții, în speță și Jumbo, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu sunt deschise luni, 30 noiembrie și 1 decembrie a.c..

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.