VIDEO. Ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu: este prezent și premierul Ludovic Orban

0
615

Noul președinte ales al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, depune joi, 29 octombrie a.c., începând cu ora 17.30, jurământul de învestire în funcție, conform prevederilor Codului Administrativ. La ceremonia de învestire este prezent și premierul Ludovic Orban.

Odată cu depunerea jurământului, Lupu preia toate prerogativele aferente acestui post. Cu această ocazie este învestit și Consiliul Județean Constanța.

În urma alegerilor din 27 septembrie a.c., au fost aleși 36 de consilieri județeni, dintre care 33 sunt prezenți la ceremonia de învestire a C.J.C., fiind, astfel, îndeplinite condițiile de cvorum.

Cel mai în vârstă consilier județean ales, Gheorghe Donțu, prezidează ședința de constituire a Consiliului Județean Constanța, ajutat de cei mai tineri aleși județeni, Cosmin Ciobanu și Florin Pârvulescu.

„Jurământul este sacru pentru mine. Trebuie să aducem prosperitate locuitorilor județului Constanța. Suntem un județ binecuvâtat de Dumnezeu. Voi implementa proiectele pentru care m-ați votat. Am promis că voi fi partenerul tuturor oamenilor din acest județ și mă voi ține de cuvânt. Am promis cheltuirea banului public transparent și așa voi face. Am să fac apel la domnul prim-ministru să dăm prioritate proiectelor din sănătate din județ.

Am promis că vom fi partenerul minorităților și ei vor fi incluși în programele noastre. Am promis universităților că vom fi partenerul lor pentru ca studenții să rămână aici în județ.

Mulțumesc tuturor constănțenilor, mulțumesc că mi-ați acordat încrederea. Domnule primar al Constanței, avem o misiune comună: încrederea pe care ne-au dat-o constănțenii trebuie să ne angajeze să ieșim cu fruntea sus că ne-am îndeplinit deziratele“, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.