Orban: “Dacă o unitate școlară trece în scenariul roșu acolo vor fi alocate tablete”

0
292
Ludovic Orban. FOTO Cătălin SCHIPOR

Premierul Ludovic Orban a fost prezent joi, 29 octombrie a.c., la Constanța cu ocazia învestirii în funcții a noilor consilieri locali și județeni constănțeni, respectiv, Vergil Chițac, noul primar ales al urbei și Mihai Lupu, noul președinte al Consiliului Județean Constanța.


După ceremoniile de învestire, inclusiv ale Consiliilor Locale și Județene, premierul Orban a răspuns întrebărilor reprezentanților mass-media, iar una dintre acestea a vizat tabletele achiziționate de către Guvern pentru susținerea orelor online.


Precizăm că, la nivel național au fost achiziționate un număr de aproximativ 80.000 de tablete, din cele 250.000 promise inițial, doar că acestea nu au ajuns la elevi, nici până în prezent.


Ludovic Orban a spus că tabletele vor ajunge în unitățile de învățământ când va fi nevoie, mai ales dacă acestea trec în scenariul roșu de funcționare:


“Am alocat fonduri suplimentare către inspectoratele școlare pentru suplimentarea tabletelor. Dacă o unitate școlară trece în scenariul roșu acolo vor fi alocate.
Despre tabletele achiziționate la nivel național, acestea vor fi alocate acolo unde este nevoie”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.