Ceremonia de învestire în funcția de primar al comunei Cumpăna. Mariana Gâju: „Este firesc să am emoții chiar dacă sunt la al șaselea mandat”

0
593

Mariana Gâju a fost realeasă primar al comunei Cumpăna și a depus, miercuri, 28 octombrie, a.c., jurământul de investire pentru noul mandat de primar, în prezența subrefectului județului Constanța, Aura Bozdoacă.

Totodată a fost constituit Consilul Local Cumpăna, iar primarul Mariana Gâju a depus jurământula, aflându-se la al șaselea mandat de primar.

Din cei 17 consilieri locali, doar 15 au fost validați de instanta de judecată, (11 consilieri PSD, 3 consilieri USR-PLUS și 3 consilieri PNL) urmând ca un număr de doi consilieri, să depună jurământul în prima ședință a Consiliul Local. Printre consilieri se află și George Tufă, care a candidat pentru funcția de primar al comunei Cumpăna din partea PNL.

La ceremonie a fost prezentă și Elena Frâncu, cetățean de onoare al Comunei Cumpăna.

Mariana Gâju a câștigat alegerile locale din data de 27 septembrie a.c., cu un procent de aproximativ 60%.

”Este firesc să am emoții chiar dacă sunt la al șaselea mandat. Trebuie să pășim pe un drum cu o echipă de consilieri locali cu trei culori politice. Dar nu mai spun culoare politica ci echipă. Am încercat sa transformam comuna într-una europena prin proiecte menite să asigure confortul cetatenilor. Am clădit investitii care sa tina zeci de ani, nu doar patru ani. Cele mai recente proiecte sunt creșele, grădinițele si baza sportivă. Totodată, am dezvoltat o infrastructură unitară. Urmează ca în acest mandat să facem ceea ce nu am făcut până acum (…) Cei care nu m-ați votat, m-ați lovit, dar m-ați întărit și acum pot să răspund cu bunătate, a declarat Mariana Gâju la ceremonia de învestire.

Video: https://fb.watch/1p0-ChlTU4/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.