Consiliul Județean Constanța își face stocul de măști, dezinfectanți și termometre

0
422

Consiliul Județean Constanța a demarat o licitație publică pentru achiziția de materiale și echipamente necesare pentru protecția și prevenirea infectării cu virusul COVID-19. O parte din materialele necesare pentru protejarea angajaților vor ajunge și la Centrul Militar Zonal, aflat în subordinea Consiliului Județean.

Achiziția se va face pe trei loturi, astfel: Lotul nr. 1 Echipamente de protecție pentru Consiliul Judeţean Constanţa, după cum urmează: Măşti de unică folosinţă (măşti chirurgicale de protecţie, 3 straturi, 3 pliuri, material neţesut) = 15.000 bucăți. Lotul nr. 2 Dezinfectanți pentru Consiliul Judeţean Constanţa, după cum urmează: dezinfectant lichid pentru mâini 240 litri și dezinfectant lichid virucid pentru suprafețe 60 litri. Lotul nr. 3 Termometre pentru Consiliul Judeţean Constanţa, 6 bucăți şi 2 bucăți pentru Centrul Militar Zonal.

Firmele interesate pot depune ofertele prin platforma SEAP până la data de 10.11.2020, iar valoarea estimate pentru aceste achiziții este de 31.820 de lei.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.