Cetățenii din Republica Moldova care se află la Constanța pot vota duminică la Universitatea Ovidius

0
83

În atenția cetățenilor Republicii Moldova care se află pe teritoriul municipiului Constanța. Dumiinică, 11 iulie 2021, vor avea loc în Republica Moldova alegeri parlamentare anticipate.

Pentru ca cetățenii Republicii Moldova care se află peste hotare să își poată exercita dreptul de vot la acest scrutin, au fost deschise 150 de secții de votare în afara Republicii Moldova, dintre care 12 pe teritoriul României.

În municipiul Constanța, cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot își pot exercita dreptul de a vota la Secția de votare nr. 120 din Circumscripția electorală 38 (străinătate), care va fi deschisă în municipiul Constanța, la Universitatea ”Ovidius”, adresa Bulevardul Mamaia, nr. 124.

Secția de votare va funcționa duminică, 11 iulie a.c., în intervalul de timp 07.00 – 21.00.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în România, exercitarea dreptului de vot este posibilă în baza următoarelor acte:

– pașaportul cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv cu termenul de valabilitate expirat;

– buletinul de identitate cu fișa de însoțire, valabil în ziua votului;

– livretul de marinar.

Autoritățile Republicii Moldova subliniază că alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 sunt organizate în condiții specifice pandemiei provocate de virusul COVID-19, însă recomandă participarea la vot, precizând că au fost adoptate toate măsurile necesare privind exercitarea votului în condiții de siguranță.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.