Cupa României la oină va avea loc la Cumpăna

0
147

În perioada 9-10 iulie Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, ACS Frontiera Tomis Constanța, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna și CS Victoria Cumpăna, organizează Cupa României la Oină seniori.

Competiția, care va avea loc pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Centenar 2018 Cumpăna, ca strânge la start șase echipe: Frontiera Tomis Constanța, CSM Râmnicu Sărat, CS Olteni, Energia Râmnicelu, Stejarul Pârcovaci și Biruința Gherăești.

Meciurile din faza grupelor sunt programate vineri între orele 9.00 și 13.00, în timp ce semifinalele și finalele au loc sâmbătă de la ora 16.00.

Finala mică și finala mare vor fi transmise în direct de postul de televiziune Dotto Tv.

“Intrarea la eveniment este liberă cu respectarea măsurilor impuse pentru combaterea răspândirii COVID -19. Vă așteptăm cu drag să redescoperiți frumusețea sportului nostru național! Cupa României a oferit mereu partide foarte interesante și sunt sigur că așa va fi și acum”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.