Chelaru, despre șantierele din Năvodari: Vă asigur că zilnic sunt pe teren și că lucrările vor fi făcute cu simț de răspundere

0
46

Străzile din Năvodari sunt în plin proces de modernizare. Edilul Florin Chelaru dă asigurări că lucrările vor fi făcute cu simț de răspundere.

Este vorba despre un proiect european foarte important pentru orașul Năvodari, în valoare de 19 milioane lei, în cadrul căruia vom reface integral străzile Rândunelelor, Albinelor, Constanței, Plopilor, Nuferilor, Recoltei și Corbului!

Am fost toată dimineața pe șantierul de lucrări pentru modernizarea principalelor străzi din Năvodari. Situația lucrărilor de prezintă astfel: pe Plopilor se lucrează la supralărgirea străzii la 4 benzi, amenajarea trotuarelor și pistelor pentru biciclete. De asemenea, au fost aduse bordurile și va începe montarea lor. Pe strada Recoltei am început cu amenajarea trotuarelor, în paralel RAJA executând lucrări pentru introducerea unei noi rețele de apă. Această nouă rețea va alimenta inclusiv strada Plopilor, rezolvând astfel problema presiunii apei în zonă.

Pe strada Nuferilor am început amenajarea trotuarelor, urmând să venim în scurt timp cu decopertarea drumului și turnarea asfaltului. Vom deschide lucrările pe străzile Constanței, Rândunelelor, Albinelor și Corbului imediat după închiderea șantierelor deja deschise sau în funcție de finalizarea lucrărilor RAJA. Până la finalul anului tot proiectul va fi finalizat, inclusiv construirea unei autogări în zona stadionului Vă asigur că zilnic sunt pe teren și că lucrările vor fi făcute cu simț de răspundere”, susține primarul Florin Chelaru.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.