O firmă fără activitate, anul trecut, vrea să construiască un depozit de betoane, la Năvodari

0
120
FOTO: statie-beton.com

În Năvodari și Mamaia Nord se construiesc, cu preponderență, hoteluri ori blocuri cu apartamente de vacanță. Acestea sunt principalele investiții vizate de cei mai mulți operatori economici, dat fiind faptul că mulți turiști vin aici. Mai nou, o firmă fără activitate, anul anterior, dorește să edifice un depozit pentru betoane.

Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Depozit producție produse din beton, ciment ipsos, birou, vestiar, grup sanitar, platformă betonată, panouri fotovoltaice, puț apă potabilă și împrejmuire“, propus a fi amplasat în Năvodari, pe Bulevardul Năvodari, cu acces din De 277/103/1/29.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, de pe strada Unirii nr. 23, și la sediul Milena Elena Ornament SRL din Năvodari, strada Midiei nr. 7.

Societatea comercială a fost înființată în anul 2020 și are ca obiect de activitate fabricarea articolelor din beton. Firma este controlată de Sorinel Tudorel Jantea, care este și administrator. În anul 2022, aceasta nu a avut activitate, nici angajați.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.