Chelaru: “Drumul de la Năvodari spre Corbu va avea piste de bicicliști și trotuare, ceea ce face ca această arteră să devină una dintre cele mai moderne din județ”

0
1148

Piste de bicicliști și trotuare! De asta vor avea parte localnicii din Năvodari şi Corbu, dar şi turiştii care vor ajunge pe litoral. Edilul Florin Chelaru susţine că drumul de la Năvodari spre Corbu va avea piste de bicicliști și trotuare, ceea ce face ca această arteră să devină una dintre cele mai moderne din județ.

Zilele acestea se lucrează la realizare cofrag parte superioară elevație, se montează borduri și se realizează terasamentul pentru pista de bicicliști și trotuar. Prin aceste lucrări vom încuraja și facilita deplasarea angajaților din zona industrială platforma Midia spre locul de muncă inclusiv cu bicicleta și pietonal“, a declarat primarul Năvodariului.

Drumul a fost reabilitat și modernizat pe 4 benzi și va fi prevăzut cu piste de bicicliști moderne pe o parte și pe alta a șoselei, cu elemente de siguranță rutieră. Valoarea finală a proiectului este de 4,8 milioane euro, bani proveniți din fonduri europene.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.