Chelaru: Unitățile de învățământ din orașul Năvodari sunt în scenariul 2 de funcționare și organizare

1
101

Primarul Florin Chelaru a avut vineri, 5 februarie a.c., o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din orașul Năvodari pentru a se asigura că pregătirile pentru reînceperea cursurilor școlare sunt în grafic.

Alături de viceprimarul Costel-Aurelian Dumitrașcu și administratorul public Liliana Mară, edilul a vrut să se asigure că au fost făcute toate demersurile pentru revenirea în condiții de siguranță a elevilor în bănci.

Unitățile de învățământ din orașul Năvodari sunt în scenariul 2 de funcționare și organizare, astfel că toți preșcolarii și elevii din învățământul primar și cei din clasele terminale vor participa zilnic la cursurile semestrului II, cu prezența fizică în unitățile de învățământ și cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. În schimb, elevii din celelalte clase/ani de studiu vor continua să studieze în sistem online.Le urez mult succes și spor la învățătură tuturor elevilor“, susţine edilul.

A.V.

1 COMENTARIU

  1. wooomagaaaaaa
    sunt in scenariul 2 de functionareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.