Chelnerița ajunsă ”inginer” la Apele Române și-a dat demisia, iar inginerul care a dat totul în vileag a fost dat afară

0
564
Simona Iancu, sursa foto: DIGI 24

Inginerul care  a dezvăluit angajarea unei foste chelnerițe la Apele Române Prut nu mai lucrează în instituție. A fost dat afară. După ce scandalul a fost mediatizat, tânăra angajată pe post de inginer și-a dat demisia. În schimb, cel care a provocat întreg scandalul și a impus angajarea femeii și care a ajuns pe post pe filieră politică, a rămas în continuare în funcție. 

Anunțul privind demisia chelneriței ajunsă inginer la Apele Române a fost făcut, pentru prima dată pe Facebook. Și înlăturarea inginerului care a dat totul în vileag a fost făcută tot pe Facebook, de către jurnaliștii de la Recorder.

 “Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curaj să vorbească despre acest flagel, a plecat din instituție după ce postul i-a fost desființat. Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”. 

Inginerul a contestat în instanță desființarea subită a postului pe care îl ocupa, au mai scris cei de la Recorder. Singurul care a rămas în funcție este chiar cel care a provocat întregul scandal,Petru Avram, directorul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad și vicepreședinte al PNL Iași.

 “Acesta ar fi decis, în numele instituției, angajarea celor mai buni avocați din Iași specializați în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Musteață să câștige în instanță și să revină la Apele Române. Avocații vor fi plătiți din bani publici, deși instituția are angajați juriști” a mai anunțat Recorder, citat de Realitatea.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.