Două competiții importante de lupte vor fi organizate la Constanța

0
134

Constanța este din nou în lumina reflectoarelor. Federația Română de Lupte a acordat orașului de la malul mării, pentru finele lunii martie, organizarea a două competiții pentru juniori extrem de puternice.

Este vorba despre Turneu de Calificare pentru Cupa României de Juniori și Finala Campionatului Individual de Juniori. Competițiile sunt programate la Sala Sporturilor în perioada 19-21 martie, la toate cele trei stiluri: lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere.

 “ Va fi un an memorabil pentru județul Constanța. Ne așteaptă o vară plină de competiții, dintre care cea mai importantă este Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă. Cu cele două competiții din luna martie ne facem încălzirea să spun așa. Este meritul fiecăruia din marea familie a luptelor constănțene pentru că suntem mereu în frunte. Anul acesta vom avea și un sprijin mai substanțial din partea Consiliului Județean Constanța, așa că sunt extrem de optimist.” a declarat Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte.

Ambele competiții vor fi în direct la Dotto TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.