Un șofer beat și un bărbat fără permis de conducere, prinși de polițiști pe străzile din județul Constanța

0
233

Unii șoferi nu se învață minte și se urcă beți la volan sau fără a avea permis de conducere, deși există nenumărate exemple de accidente rutiere petrecute din cauza consumului de alcool.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Grădina au identificat la data de 8 februarie a.c., în jurul orei 20.45, un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Grâușorului din comuna Grădina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.