Chiru, amendat de Poliţie pentru plimbarea romantică pe malul mării cu soţia

0
5673

Soţia lui Christian Gigi Chiru, fost parlamentar, a postat pe Facebook o imagine romantică: ea şi soţul pe malul mării, despre care a comentat că este cadoul primit de ziua de nume – Violeta.

Plimbarea romantică (cu masă şi scaune montate pe dig, să servească prânzul) s-a transformat însă în amendă, căci Poliţia s-a sesizat ca urmare a comentariilor cetăţenilor, care le-au atras atenţia celor doi că încalcă ordonanţele militare. În replică, soţia lui Chiru a comentat că “este în curtea casei”… situaţie însă neadevărată.

“Nu voiam să intervin, dar…, să transformi un eveniment în familie, de Sfintele Florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat nici un decret, nici o lege, suntem izolați la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferință. Neputința sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzați pentru că suntem optimiști și fericiți. Vă urăm “La mulți ani!”, Paște fericit, fraților catolici!”, a menționat Christian Gigi Chiru pe pagina de socializare Facebook.

Surpriza de ziua mea de nume !!! De vissss …❤️🙏

Publicată de Violeta-Luminita Munteanu pe Duminică, 12 aprilie 2020

Iată e spune Poliţia:

“Urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”.

M.M., A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.