Octogenara “dispărută” din Spitalul Județean, suspectă de coronavirus, a fost găsită în salon

0
2067

O armată de oameni, mai exact toate echipajele de Poliție din Constanța, au fost implicate în căutarea octogenarei declarată “dispărută” din Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei”. Pacienta a fost dată în urmărire, după ce duminică personalul medical a anunțat că ar fi părăsit în mod voluntar unitatea spitalicească, fără acordul lor.

După mai multe ore de verificări, oamenii legii au anunțat faptul că octogenara de 81 de ani a fost găsită în jurul orei 18.00, nu a fost victima unei infracțiuni, fiind în siguranță. Vârstnica a fost găsită fix în același loc, în același salon, în care fusese internată și de unde cadrele medicale au sesizat inițial dispariția. Reamintim faptul că femeia a fost internată la spital cu arsuri grave, după ce o butelie a explodat în locuința ei. Octogenara, cunoscută cu afecțiuni psihice, este suspectă de coronavirus și se află în izolare. În timpul internării în spital, pacienta s-a aflat în prezența unui bărbat suspect de COVID-19. Rezultatele testelor au ieșit negative, însă urmează să fie repetate. Familia pacientei a fost anunțată duminică dimineață de faptul că aceasta a dispărut din spital. Atât poliția, medicii, dar și familia au căutat-o în toată Constanța. De menționat faptul că reprezentanții unității sanitare nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere cu privire la acest caz.

Iată ce a declarat fiul octogenarei la ora 16.00:

Teodor Ciucă, fiul femeii, a declarat într-o intervenție telefonică la un post TV faptul că: “Eu am vorbit la ora 06.50 cu medicul de gardă și mi-a spus că este sub supraveghere în izolare. Testele care au ieșit și de la bărbatul acela și de la mama am înțeles că sunt negative. La ora 08.20 a revenit medicul cu un telefon spunându-mi că mama a dispărut din izolare. A fost anunțată Poliția. Am fost contactat de către un domn agent de la Poliție. Mi s-a spus că o caută și că nu au găsit-o. Am sunat pe la ora 13.00 și nu aveau niciun rezultat. Mi-au spus că au rugat vecinii că în cazul în care o văd să sune ei la Poliție. Până la ora 16.00 nu se știa nimic de dânsa. Le-am sugerat să verifice înregistrările video de la ora respectivă, să vadă dacă a ieșit din spital. Mi se pare absurd. Ea a plecat în cămașă de noapte. Este arsă pe mâini și pe față. Este imposibil să nu vadă cineva că este ceva în neregulă cu ea. Eu locuiesc în Corbu, abia ce am ajuns acasă de la muncă și urmează să plec spre Constanța“.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.