Chițac se bazează pe sprijinul lui Florin Cîțu

0
228
Vergil Chițac. FOTO Valentin ISPAS

După discursul lui Ludovic Orban în care primarul Constanței a fost arătat cu degetul că a plecat din PNL după alegerile ratate și cu greu a fost convins să îl repună pe lista candidaților la alegerile loca, Vergil Chițac a declarat că doar prin Flroin Cîțu, Constanța va avea sprijinul de care are nevoie.

Discursul lui Vergil Chițac a început cu replica pentru Ludovic Orban:

Am fost impresionat ca dl președinte Orban a dedicat o parte a discursului sau unei părți din istoria mea personală. De aceea trebuie sa fac niște clarificări. Am acceptat cu onoare în 2016 propunerea PNL de a fi candidatul la Primăria Constanța. Atunci am pus baza pentru victoria alegerilor de anul trecut. Dar după alegerile din 2016, am trecut prin trucarea alegerilor pentru președintele Organizației Municipale PNL Constanța. Am contestat atunci rezultatul alegerilor, dar solutia nu a venit niciodată. Mi-am continuat activitatea de senator alături de grupul liberal. Ne-am consultat permanent pe proiecte de legi. Am.revenit în.PNL pentru a fi candidatul și am reușit, împreună, toți, sa învingem PSD la Constanța, după 20 de ani. În toată aceasta perioada am găsit în Bogdan Huțucă un președinte onest, un lider de care Organizația PNL Constanța a avut și are în continuare nevoie.

Odată cu alegerile locale de anul trecut, am început în Constanța un drum lung, greu, dar frumos pentru transformarea orasului. Acest drum va fi unul vizibil și ireversibil. Orașul are nevoie de sprijin guvernamental pentru ca a rămas mult în urma. Este nevoie de un efort de recuperare imens dar și susținut. Fără acest sprijin Constanța va rămâne izolata și sunt mai mult decât sigur ca vom avea acest sprijin din partea premierului Florin Cîțu“.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.