VIDEO Dacă e să piardă voturile PNL Constanța, Orban o face cu grație: discurs spumos la alegerile organizației de la malul mării

0
666

Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt prezenți la alegerile din organizația județeană a PNL Constanța pentru a cauta susținerea liderilor din partid, având în vedere că organizația de la malul mării va avea printre cei mai numeroși delegați la Congresul PNL din septembrie.

Alegerile din organizația județeană se desfășoară fără emoții, având în vedere că deputatul Bogdan Huțucă este singurul candidat la funcția de președinte al PNL Constanța. În cadrul conferinței au luat cuvântul numeroși lideri din PNL printre care și Ludovic Orban care nu a ezitat să facă câteva aluzii la primarul Constanței, Vergil Chițac.

”Astăzi suntem la ceas festiv în care dumneavoastră decideți să înmânați soarta unei echipe câștigătoare. Așa cum au demonstrat-o alegerile locale din 2020. Cât am condus PNL nu am făcut nicio diferență între colegii proveniți din PNL și cei din PDL. A contat performanța fiecăruia. Am văzut ca toată lumea îl felicita pe domnul Chițac. Domn Chițac, dacă vă aduceți aminte, după alegerile din 2016, pentru ca nu s-a întâmplat ce si-a dorit, a plecat din partid. M-am bucurat, totuși, că în Parlament nu a votat vreodată cu PSD. Să nu credeți că decizia ca organizația PNL Constanța să îl susțină pentru alegerile locale din 2020 a fost ușoară. Ne-am întâlnit de multe ori, am discutat și am ajuns la această concluzie. A câștigat pentru că a adunat voturile pe care le câștiga el ca persoana, dar și voturile membrilor și simpatizanților PNL. Sigur, eu în județul Constanța, nu am susținut doar pe domnul Chitac. Ci și pe Cristian Radu, Liviu Negoiță, George Scupra, Florin Mitroi și alții. Care au obținut performanțe remarcabile. Doar cu această echipa ați reușit să câștigati aceste batalii electorale”, a precizat Ludovic Orban.

M.G.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.