Florin Cîțu la Constanța: În 2024 nu vor mai fi drumuri fără asfalt și comunități fără apă curentă

0
800

PNL Constanța își desemnează conducerea. La Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș s-a organizat luni, 26 iulie a.c., alegerile pentru un nou Birou Politic Județean.

Neîndoielnic, președinte va fi reales deputatul Bogdan Huțucă, unic candidat. La alegeri au fost invitați și Ludovic Orban și Florin Cîțu. Premierul a avut numai cuvinte de laudă la adresa organizației județene a PNL Constanța și și-a prezentat și programul prin care vrea să câștige alegerile interne pentru conducerea generală a PNL.

”Această organizație câștigătoare își reconfirmă președintele câștigător, Bogdan Huțucă. Pentru că performanța trebuie apreciată. Vreau să îi asigur pe români că această campanie internă nu afectează guvernarea României. Ne vom face treaba în continuare, pentru români. Și vă rog pe toți de aici să promovați mai departe proiectele acestui Guvern. Pentru că deja, după 6 luni de guvernare, am alocat 21 de miliarde de lei pentru investitii.Și e prima oară când avem creștere economică datorită invențiilor. Este adevărat, unele reforme pe care le propunem s-au împotmolit în Parlament. Dar noi am făcut tot ceea ce trebuia. În plus, față de anul trecut, am scăzut cheltuielile de personal ale statului, asa cum am promis. În 2024 nu vor mai fi drumuri fără asfalt, comunități fără canalizare și apă curentă. Nu vor mai fi localități care să nu fie racordate la gaz sau curent electric prin panouri fotovoltaice. Pentru că noi guvernam pentru români”, este mesajul premierului.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.