Cîmpeanu: Concursurile pentru directorii de școli, în iulie. Prima probă – examen scris cu subiecte unice

0
50

Concursurile pentru directorii de școli vor fi organizate cel mai probabil în prima săptămână din luna iulie, când ar urma să aibă loc un examen scris cu subiecte unice, a anunțat joi, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, care a precizat că aceasta este o variantă care se ia în calcul.

Etapa a doua va fi organizată la finalul lunii iulie, iar la această probă vor participa cei care au luat cel puțin nota 7 la prima probă, a precizat el.

“Aceste concursuri trebuie să aibă loc de preferință înainte de expirarea mandatelor lor, adică în luna august, Nu este deloc simplu pentru că avem examene naționale. Una dintre variantele pe care le luăm în calcul este organizarea unui examen scris cu subiecte unice în prima săptămână din luna iulie“, a afirmat Cîmpeanu.

Dacă nu vom putea organiza acest concurs din considerente epidemiologice, oricum trebuie organizat imediat după începerea școlii, în septembrie”, a mai spus el.

Ministrul declarase luna trecută că este vorba despre 9700 de posturi de directori și directori de școli. Acesta a precizat atunci că după concursurile pentru directori vor fi organizate cele pentru inspectorii școlari.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.