Cinci persoane conduse la spital pentru prelevarea de mostre biologice, după ce au fost surprinse în trafic cu alcool ”la bord”

0
68
Mai mulți conducători auto au fost trași pe dreapta. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au avut parte, din nou, de un weekend încărcat, din punctul de vedere al verificărilor în trafic, dat fiind că au existat mulți șoferi care s-au urcat la volan sub influențșa alcoolului. Dintre acestea, enumeărm cinci cazuri.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cășăriei din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 58 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în orașul Murfatlar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 222, în afara localității Mihail Kogălniceanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Albinelor din localitatea Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, la ieșire din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.