Societatea Conpet SA va fi sancționată de Garda de Mediu din cauza unei avarii la o conductă de țiței

0
684
sursa foto: primarph.ro/ rol ilustrativ

Societatea Conpet SA va fi sancționată contravențional de către comisarii Gărzii de Mediul Constanța pentru că mediul înconjurător a fost poluat vineri, 29 ianuarie a.c., în zona CET din municipiul Constanța, după producerea unei avarii la o conductă de transport țiței.

A fost vorba despre o avarie la conductă, iar comisarii Gărzii de Mediu Constanța s-au deplasat în jurul orei 12.00 la fața locului, unde au acționat imediat pentru stoparea poluării. În prezent se lucrează pentru a se stabili suma cu care va fi amendată societatea Conpet SA.

”A fost o avarie și au decopertat conducta și au o coroziune. Avaria a fost remediată și acum se lucrează la partea de poluare, au pus cep, pe solul afectat au mai colectat produsul scurs, au intervenit cu vidanja și se lucrează până se va depolua. Controlul încă nu s-a finalizat, referitor la partea de sancțiuni, noi am intervenit imediat ca să se oprească poluarea mediului, incidentul petrecându-se vineri, 29 ianuarie a.c.”, a declarat pentru Focus Press, comisarul șef al GMC, Steluța Popescu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.