Cine sunt parlamentarii AUR de Constanța, care declară că nu sunt surprinși de rezultat

1
3325
Foto: Facebook

Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța a obținut, potrivit rezultatelor parțiale, trei mandate de parlamentar: doi deputați și un senator. Rămâne de văzut dacă această situație se va păstra și după anunțarea rezultatelor finale.

În Camera Deputaţilor, din partea A.U.R. Constanța vor ajunge Dumitru-Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, iar în Senat, Sorin Cristian Mateescu.

Viorel Dumitru Focșa, fostul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din septembrie a.c., are 55 de ani și este de profesie inginer electronist. El a absolvit Liceul de Marină Navrom Constanța și Facultatea de Electromecanică din cadrul Universității Maritime Constanța, și a ocupat, de-a lungul anilor, diferite funcții în mai multe firme din domeniul naval și maritim. Noul deputat de Constanța este căsătorit.

„Mii de mulțumiri pentru toți cei care au dat dovadă de simț civic și au fost prezenți la vot. (…) Am demonstrat că am putut face un lucru măreț cu resurse limitate tocmai datorită faptului că pe toți ne-au unit dorința de a face dreptate în România. Unitatea pe care A.U.R. o promovează la nivel național, prin energicul și neobositul George Simion, este în jurul valorile creștine pe care noi, A.U.R., nu le vom negocia niciodată, pentru nimic în lume. Partidul A.U.R. are o fundație puternică și sănătoasă în conducerea sa, prin cei doi co-președinți Claudiu Târziu și George Simion, crescuți de familii iubitoare de Dumnezeu și neam românesc. Și dacă Dumnezeu este cu noi, de cine ne vom teme?

Valorile A.U.R. nu vor fi negociate vreodată. Credința, Familia, Națiunea și Libertatea sunt pilonii pe care Bunul Dumnezeu însuși le apără când creștinul strigă la El. De aceea a reușit A.U.R. acest rezultat-surpriză pentru mulți. Pentru noi nefiind o surpriză. Însă, lupta pentru idealurile noastre naționale abia începe pentru A.U.R. în Parlament, iar dincolo de orice atacuri și meschinării caracteristice unui popor fără cultură politică, îndepărtați de Dumnezeu prin promovarea unui curent materialist și individualist, Alianța pentru Unirea Românilor va continua să promoveze unitatea, dragostea de țară, empatia și solidaritatea între noi ca cetățeni ai acestei minunate țări, România. Unirea face Puterea! (…)

Suntem onorați să vă reprezentăm in forul legislativ al țării și vă promitem că nu numai Lumina, dar întreg județ Constanța se va mândri cu noi. De ce? Fiindcă nu vom ceda un milimetru în lupta noastră pentru Adevăr și Dreptatea. Dumnezeu să binecuvânteze România!“, este mesajul postat de Viorel Dumitru Focșa pe pagina sa de pe binecunoscuta rețea de socializare.

Și năvodăreanul Dănuț Aelenei poate fi deputat A.U.R. de Constanța. S-a născut în județul Bacău, are 59 de ani, a absolvit Liceul Industrial de Chimie din Onești și Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân“ (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“) din Constanța, în 1984. Dănuț Aelenei este propriul angajat, potrivit profilului său de pe binecunoscuta rețea de socializare.

„Nu pot să adorm de bucurie! Munca noastră de zi cu zi, umilințele îndurate de la cei care susțin anumite partide, de la Poliția și Jandarmeria aservite! Mulțumesc, Doamne, mulțumesc pentru că poate ai fost alături de noi, cei ce vrem să schimbăm această Țară! Mulțumesc din tot sufletul celor ce au votat, A.U.R.! Nu vă vom dezamăgi!“, promite și Dănuț Aelenei.

Sorin Cristian Mateescu va fi singurul senator A.U.R. de Constanța. Născut și domiciliat în comuna Lumina, constănțeanul a absolvit Științe Juridice la Facultatea de Drept București, cu licență la Academia de Poliție „Al.I. Cuza“. A profesat ca și consilier juridic al mai multor companii de asigurări și, în prezent, deține aceeași funcție în cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Mateescu a precizat, pentru Focus Press, referindu-se la vot: “A fost voinţa poporului” şi “Dumnezeu m-a vrut acolo (în Parlament – n.r.)”.

V.I.

UPDATE:

1 COMENTARIU

  1. S-A DUS DREAQ AUR Constanta 3 din 4 parlamentari si-au dovedit limitele , asa se intampla cand numesti sa te reprezinte niste caractere mizerabile , de care se stia inca de la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.