GALERIE FOTO. AUR Constanța va avea doi deputați și doi senatori în Parlament: printre ei, soții Aelenei

1
2361

Conform declarațiilor de marți ale copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, partidul va avea 46 de senatori şi deputaţi în Parlament. Asta înseamnă patru parlamentari de la Constanța.

George Simion, copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor, a anunțat marți că partidul va avea 46 de senatori şi deputaţi în Parlament. Adică doi deputați și doi senatori de la Constanța. În Camera Deputaţilor, din partea A.U.R. Constanța vor ajunge Dumitru-Viorel Focșa și Dănuț Aelenei, iar în Senat, Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei. Astfel, ambii soți Aelenei vor merge în Parlament.

Evdochia Dusia Aelenei este născută în 1964, în județul Tulcea, iar în prezent lucrează la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Informația despre cei patru noi parlamentari A.U.R. Constanța este confirmată și de deputatul Claudiu Năsui, președintele U.S.R. București, care a simulat, deja, distribuția mandatelor, inclusiv în urma redistribuirilor așa cum s-ar face potrivit cifrelor din baza de date a Autorității Electorale Permanentate de la ora 09.00. În plus, potrivit acestuia, P.M.P. nu ar intra în Parlament.

Copreședintele A.U.R., George Simion, a mai declarat marți că „15.000 de români s-au înscris în numai 24 de ore în A.U.R., singura forţă patriotică, creştină şi conservatoare din Parlamentul României, în urma apelului lansat, luni“.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. CONSTANTA cu multa durere o spun ptrca aici sunt nascuta……ESTE CEL MAI CORUPT SI MAFIOT JUDET DIN RROMANICA……

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.