Cinema în aer liber! Mii de spectacori au participat la filme în Parcul Tăbăcăriei

0
289

Mii de de spectator au participat la filme în aer liber, la Constanţa, în condiţii de distanţare fizică. Pe lângă programul de cinema, spectatorii au avut ocazia să participe şi la alte activităţi, precum ateliere de jonglerie şi spectacole de percuţie şi magie, led dance şi performance-uri inedite.

Filme în aer liber la Constanța (4-16 august 2020)

Dragii noștri, ne bucurăm să vă regăsim pentru un nou sezon de filme în aer liber la Constanța! Între 4 și 16 august, ne dăm întâlnire în Parcul Tăbăcăriei (intrarea de la Hotel Zodiac), să urmărim împreună filme pline de magie și muzică. Avem pentru voi numeroase surprize care sperăm să vă facă vara mai frumoasă. Programul complet pe www.filmeinaerliber.ro #hailafilm #filmeînsiguranță

Publicată de Filme în aer liber la Constanța pe Luni, 3 august 2020

Un nou sezon al evenimentului Filme în aer liber la Constanţa a avut loc în Parcul Tăbăcăriei, în perioada 4-16 august. Filme în aer liber la Constanţa a adus pe marele ecran o selecţie specială ce a cuprins unele dintre cele mai bune filme cu magie şi muzică şi filme pentru copii şi familie din toate timpurile. Evenimentul a atras un număr de 5.000 de spectatori, în condiţii sigure, conform normelor de distanţare fizică.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Magicianul Teo de la Teo Magic Show a declarat, în urma experienţei celor două spectacole faptul că: “Pentru mine a fost o bucurie sa am această colaborare cu o echipă excepţională, care pune foarte mult suflet în organizarea unui eveniment şi tocmai de aceea ele capătă o nuanţă artistică de talie naţională. Publicul a fost unul cu o energie extraordinară, lucru care pentru un artist este esenţial. Evenimentul a fost un succes total. De-abia aştept colaborările viitoare, pentru ca există o chimie între dedicarea mea într-un spectacol şi sufletul pe care toată echipa organizatoare îl investeşte“. Menționăm că valoarea totală a proiectului a fost 260.472 de lei.

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare, pantofi, în aer liber şi natură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.