Ponta, la lansarea candidaţilor pentru Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean: “Constănțenii nu au alternative, nici în PSD sau USR”

0
215
Victor Ponta și cei doi candidați ai Pro România la alegerile locale. FOTO Cătălin SCHIPOR

Victor Ponta a ajuns miercuri, 19 august, la Constanța pentru a lansa candidatura lui Mircea Dobre, candidatul Pro România la Primăria Constanța, și Răzvan Filipescu, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Județean. Cu această ocazie, a declarat că acum este convins că susține pe cine trebuie. Pe scurt, regretă candidaturile susținute în anii trecuți din diverse alianțe.

„Sunt fericit că susțin pe cine trebuie. Sunt foarte mândru de candidații Pro Romania în Constanța și chiar cred că reprezintă o speranță în viitor. Am rămas doar noi ca alternativă, la dedinozaurarea politicii româneşti. În rest, constănțenii nu au alternative, nici în PSD sau USR”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a descoperit între timp și că orașul are potențial, iar după aprecierile sale, Cazinoul, asemenea lui Făt Frumos, se putea reabilita în 7 luni.

Sunt convins că orașul are un potențial uriaș care nu a fost valorificat. Nu întâmplător am vrut sa facem conferința cu Cazinoul în spate. Au trecut 7 ani de când se putea reabilita în 7 luni. Este un judeţ bogat, dar împărțit în diferite grupuri de interese”, s-a arătat foarte încrezător Ponta.

În ceea ce privește desfășurarea alegerilor, îl acuză pe Ludovic Orban că manifestă „interes pentru partid în detrimentul sănătăţii cetăţenilor” și că ar trebui să răspundă penal.

„El ştie ce se întâmplă. A văzut în Serbia ce s-a întâmplat când au fost alegeri, în Franţa, deci ştie şi ne omoară cu bună ştiinţă. Nu spun că alegerile trebuie amânate, dar trebuie să fie foarte bine organizate. În loc să ne spună cum să procedăm la alegeri, Ludovic Orban ia primari de la PSD. Orban ne îmbolnăveşte prin incompetenţa lui şi interesul pentru partid în detrimentul sănătăţii cetăţenilor“, l-a acuzat Victor Ponta pe Ludovic Orban.

Cât despre moțiunea de cenzură, dacă se va ajunge să fie supusă votului, Ponta a declarat că parlamentarii PRO România vor vota moţiunea de cenzură la vedere, fiind de părere că în continuare ar fi de dorit un premier tehnocrat, până la organizarea alegerilor parlamentare.

Conferință a Pro România la Constanța, susținută de Victor Ponta

Publicată de Focuspress pe Miercuri, 19 august 2020

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.