Ciolacu anunţă mazilirea liderilor de organizaţii care au pierdut alegerile

0
573
sursa foto: b1.ro

Marcel Ciolacu anunţă mazilirea liderilor de organizaţii care au pierdut alegerile, iar printre acestea se numără şi Constanţa.

“A fost o analiză după alegerile locale. Am luat mai multe decizii după alegerile locale. Avem o nouă șefă la Organizația de Femei a PSD, pe Doina Fedorovici e prima femeie președinte de CJ din partea PSD. La Giurgiu domnul Bădălău s-a retras, a fost preluată de domul Minea. La Vrancea am preluat eu președinția. La Liga Aleșilor Locali este noul Cristian Genea și la Călărași e domnul Vasile Iliuță. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu secretarul general și cu cine mai dorește, din fiecare organizație și vom face analize pe voturi și este posibil să mai vină și alte schimbări în zilele viitoare. Pentru plecarea domnului Oprișan a fost vot în consiliul politic național. Doamna Fedorovici a făcut performanță și a câștigat și primăria”, a declarat Ciolacu, citat de presa centrală.

La nivel de Ligă a Aleşilor Locali PSD, Decebal Făgădău pierde postul, având în vedere că nu a mai fost ales primar. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Felix Stroe (preşedinte PSD Constanţa – organizaţia judeţeană), dar şi cu funcţia de preşedinte la municipiu, care este deţinută de Decebal Făgădău.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.