Circ în Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaților

0
159
Cristina Rizea, deputat

Deputatul U.S.R.-P.L.U.S. de Constanța, Cristina Rizea, susține că scandalul din Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaților a fost iscat de parlamentarii P.S.D. Aceștia ar fi supărați de acțiunile ministrului Transporturilor.

Cristina Rizea a declarat după ședința Comisiei pentru Muncă a Camerei Deputaților de miercuri, 07.04.2021, că scandalul din timpul întâlnirii a fost provocat de parlamentarii P.S.D. deoarece aceștia au dorit să îl admonesteze pe ministrul Transporturilor, chemat la ordine. Deputații P.S.D. ar fi supărați deoarece Cătălin Drulă și-a permis să ceară evacuarea spațiilor ocupate de firma sindicatului angajaților Metrorex, după expirarea contractului. Și s-a și declarat împotriva grevei inițiate de angajați ai Metrorex, solicitând luare de măsuri împotriva liderilor acestora, care au incitat la această mișcare de protest ilegală.

„Gabriel Liiceanu a avut dreptate când a zis că «P.S.D. este o mafie camuflată în partid a cărei singură «ideologie» este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul». Pentru cine mai avea vreun dubiu, scandalul făcut astăzi (miercuri, 07.04.2021 – n.r.), în Comisia de Muncă, de deputații P.S.D. este dovada clară. Nu că nu am fi fost obișnuiți cu circul pe care îl fac de obicei, dar astăzi, circul a fost legat de chemarea în ședința comisiei a lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, pentru a le da socoteală, personal, pentru acțiunile sale. După cum știți, Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, continuă lupta cu mafia sindicatului condus de pesedistul Ion Rădoi.

Sindicatul Metrorex a fost, în toți acești ani, un fel de stat în stat, fără ca niciun ministru să-i deranjeze. Până acum. Coincidență sau nu, liderii de sindicat făceau parte și din conducere. În plus, mai erau și membri P.S.D. Iar când Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor a început să dezvăluie ilegalitățile comise și să amenințe interesele mafiote, tăind privilegii, contracte și sporuri abuzive, o mână de oameni au început să se agite, pentru a-și păstra avantajele și sinecurile.

Greva de la metrou de la sfârșitul lunii martie, a fost o acțiune ilegală care a dat peste cap viața unui întreg oraș. Cine conduce sindicatul? Ion Rădoi, fost parlamentar P.S.D. Miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu a reprezentat binele angajaților. Nu, miza o reprezintă afacerile cu închirierea de spații comerciale pe domeniul public. E dincolo de orice bănuială, având în vedere notificarea trimisă, înainte cu o zi, pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal, după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018“, a declarat deputatul de Constanța Cristina Rizea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.