Cîrjaliu a depus semnăturile pentru referendumul de dizolvare a Consiliului Local Agigea: “Am pierdut un an din cauza consilierilor care nu cunosc administraţie”

0
967

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a depus luni, 11 octombrie, la Prefectura judeţului Constanţa, lista cu semnăturile prin care se solicită demararea unui referendum pentru dizolvarea Consiliului Local Agigea.

“Am depus la Prefectură 2.322 de semnături pentru dizolvarea Consiliului Local prin referendum, adică peste 30%. Consiliul Local este ca şi demis!”, a anunţat Cristian Cîrjaliu, în cadrul unui interviu acordat Focus Press imediat după depunerea listei de semnături.

“Cetăţenii care au semnat sunt de acord cu dizolvarea Consiliului Local, pentru că acesta nu a adoptat nicio hotărâre timp de 8 luni de zile. Eu sunt foarte supărat pentru că am pierdut un an degeaba din cauza consilierilor locali care sunt nişte habarnişti, nu cunosc administraţie locală şi nu au venit în interesul şi folosul cetăţeanului. Eu i-am convocat în 3 şedinţe, cu un singur proiect pe ordinea de zi: alegerea comisiilor şi aceştia nu au adoptat acel proiect. Dacă adoptau acel proiect, treceam la faza numărul doi: alegerea viceprimarului”, a explicat Cîrjaliu.

Mai departe, edilul a explicat că se aşteaptă hotărârea prefectului în privinţa referendumului şi că, din cauza lipsei de activitatea a Consiliului Local, au fost pierdute mai multe proiecte.

Pe de altă parte, să nu uităm că şi aleşii locali au depus semnături pentru un referendum – de demitere a primarului. Referitor la acest subiect, Cîrjaliu i-a îndemnat pe consilieri “să pună mâna să citească şi să înveţe Codul Administrativ”.

Declaraţii complete în legătură cu referendumul, dar nu numai, în materialul VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.